Ga naar de inhoud


Erkenningen

Iedere installateur die in België alarmsystemen wenst te plaatsen, dient erkend te worden door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.
ETAC GENT Security Systems beschikt over deze erkenning en werkt conform de regels vastgelegd door de overheid en/of de verzekeringswereld. Iedere inbraakinstallatie wordt bij indienststelling voorzien van een gebruikersboekje en een Incert Conformiteitsverklaring, waarin wordt bevestigd dat het concept van de installatie en de gebruikte componenten voldoen aan de geldende normen

  • Ministerie Binnenlandse zaken
    Erkend door de Overheidsdienst, Ministerie van Binnenlandse Zaken onder het Erkenningsnummer 20-1157-01
  • Incert
    INCERT-gecertificeerd onder het Erkenningsnummer A-0056 (ex BVVO)
INCERT is een kwaliteitsmerk voor de producten en diensten met betrekking tot elektronische beveiliging tegen inbraak. Enkel de producten en de beveiligingsondernemingen die naar behoren gecertificeerd zijn, mogen het INCERT-merk gebruiken.
  • ALIA
    Quality member van Alarm Industrial Association (AIA) ALIA., een beroepsvereniging waarvan de leden voldaan hebben aan de vaste toelatingsvoorwaarden heeft slechts één enkel doel: het bevorderen van de professionele aanpak, de vakbekwaamheid en de dienstverlening in de veiligheidssector.

Vacatures


Contacteer ons voor een gratis offerte 092 52 17 72